Modele tort baieti 2 ani

Noi dorim să vă îndéploriniți acest vis. în cadrul prestige modelmanagement Punem Mare linistit PE protecția datelor și apreciem încrederea modelelor și firmelor contractante. DIN acest motiv, este de la sine înțeles faptul că toate profilele sunt puse la dispoziția Exclusiv firmelor contractante și clienților verificate/verificați. Toate profilele en ligne/livre-urile de Prezentare pot fi vizualizate numai cu parolă/prin autentificare, deoarece Noi Punem Mare linistit PE protecția datelor copiilor intermediați de Noi. Fiecare Copil sont șansa de un modèle deveni! Agenția de modele copii prestige modelmanagement are sediul central în Viena și filiale în Austria, Germania și Elveția, precum și în multe Alte tári și intermediază en ligne MODELE copii dulci și drăguțe cu vârste cuprinse între 2-15 Ani în Austria-Germania-Elveția , respectiv în toată Europa și la nivel mondial, prin intermediul profilului en ligne/Book-ului de Prezentare. Noi intermediem Toate modelele copii şi adolescenți prin intermediul profilului en ligne/livre-ului de Prezentare Care corespunde celei mai recente tehnici de PE Internet. Au acces la baza noastră de date prin intermediul parolei și datelor personale de autentificare numai clienții și firmele contractante serioase. și căutați MODELE copii dulci și drăguți pentru modĂ, publictate, filme, fotografii, acțiuni publicitare, filme de imagine și publictate sau podium? Atunci alegeți starul pentru următorul DVS. proiect DIN vasta noastră bază de date cu MODELE. Vă ajutăm cu plăcere și în CEEA CE privește selectarea. Indiferent de cererea dumneavoastră-comunicați-ne pur și simplu. Ne dorim ca micuțul DVS.

Copil să se distreze! Copilul DVS. are vârsta cuprinsă între 2-15 Ani și visați ca acesta să fie Star Într-un film de publicitate sau Într-o Campanie de publictate? Sau doriți să vă vedeți Copilul zâmbind în broșuri și cataloage sau pe un Panou publicitar? Poate chiar să Joaco Într-un film sau Într-o reclamă? Dacă doriți să vă îndéploriniți această dorință, atunci Copilul DVS. Este potrivit pentru agenția noastră de modele copii! Copilul DVS. Este Mereu Activ și are CEEA CE se caută pentru următoarea Campanie de publictate sau modĂ? Spre deosebire de modelele adulți, DVS Copilul. nu trebuie să aibă dimensiunile perfecte sau un aspect desăvârșit. Clienții noștri caută CEI mai diferiți copii: PE Pagina noastră de pornire sunt disponibile toate informațiile cu privire la agenția noastră de modele copii și cu privire la Modul în Care Copilul DVS. poate deveni un modèle de succes. Mari sau MICI, Slabi sau plinuți, blonzi sau bruneți, Cu păr Lung sau scurt, frumoși și hazlii, Cu pistrui sau cu NAS cârn, piele deschisă sau închisă la culoare, copii dulci și îndrăzneți de orice naționalitate. Sunteți un Fotograf, o agenție de publicitate, un producător de filme sau o altă companie…

Rugăm părinții să completeze formularul de aplicare Online, iar la finalul formularului să încarce fotografii cu Copiii Lor. Echipa noastră de casting va évalua apoi cererea de aplicare a Copilului DVS. și în decurs de o săptămână veți Primi Decizia noastră cu privire la posibilitatea Copilului DVS. de a fi inclus în catalogul nostru de modele copii..