Modele pavilion apicol

Familiile de albine ierneaza mult mai bine Într-un spatiu închis, ferite de l`inperii, Dar la temperatura Mediului ambiante. Peretii sunt realizati DIN Elemente usoare, de Regula din lemn, acoperisul de asemenea din lemn cu învelitoare usoara (tabla, carton asfaltat etc.). Latura dinspre Sud a constructiei sont prevazute spre extérieur Fante în dreptul urdinisurilor stupului, Care în timpul gerurilor sau a viscolului pot fi închise. Accesul în Pavilion se face printr-o USA bine închisa. Toata constructia se vopseste în Culori brune (închise) pentru absorbtie calorica, în acest fel, PE timpul Zilei Temperatura DIN Interior Creste fata de extérieur cu Naomi grade. Stupii sunt asezati PE UNU, doua sau trei nivele, PE Latura dinspre Sud, iar în spatele Lor se afla o alee de lucru. Imaginatia si posibilitatile apicultorului au facut uneori DIN aceste pavilioane adevarate minuni de confort si functionalitate, demne de invidiat. Tehnologia apicola utilizata este interesanta si poate fi studiata în Bogata Literatura de specialitate editata de-a lungul timpului. Protapul Protapul remorcii face legatura cu vehiculul tragator si asigura tracti, si Directia. Este o constructie SuData DIN profile de tabla îndoita Formata DIN Doi Tiranti contestsi în forma de Sageata si una sau mai multe traverse sudate Care-i maresc rezistenta. În partea DIN FATA se afla inelul de tractiune ce poate fi demontabil sau sudat si este executat DIN Otel forjat. Este obliatorie pastrarea USAMV initiale a inelului, fara schimbarea solutiei originale.

Diametrul intérieur poate fi 40 sau 55 mm. rotile Roata completa se compune DIN discul cu Janta asamblata, cercle rotii, inelul de închidere si anvelopa. Exista o corespondenta între Janta si anvelopa în sensul dimensiunii Lor, Astfel ca nu se poate monta PE o Janta decat anvelopa recomandata de Fabrica. Remorcile apicole pavilionare deriva dintr-o remorca Originala careia i-au fost aduse modificari. Cel Care construieste o astfel de remorca trebuie sa calculeze numarul de roti necesare, în functie de încarcarea rezultata pe fiecare Punte si Practic pe fiecare Roata. Daca încarcarea PE Roata Originala este în limitele normale se poate pastra aceeasi anvelopa. Daca încarcarea este mai mare se alege o anvelopa mai mare. în cazul remorcilor cu consola série Mare, încarcarea PE Puntea DIN série Creste si va fi nevoie de roti duble. în acest caz Creste însa si rezistenta la mers, simultan cu cresterea consumului de combustibil. Nu se recomanda utilizarea unor baloane mari în ideea amortizarii mai bune a socurilor deoarece în conditii de ploaie si Noroi se intra usor în regim de acvaplanare cu derapaje nedorite. Desi o remorca apicola nu ruleaza mai mult de 2000 km Într-un saison, CEEA ce AR însemna o durata Mare de exploatare a anvelopelor (multi Ani de zile), se Baba frecvent ca Într-un singur saison si uneori la un singur Drum sa distrugem o anvelopa.

Pentru a Evita astfel de situatii va FAC urmatoarele recomandari privind Exploatarea corecta a pneurilor. COMPARTIMENTUL stupilor este destination Exclusiv amplasarii stupilor. Acestia sunt dispusi în doua zone laterale, cu o alee de acces PE mijloc. La fiecare capat al aleii exista câte o USA de acces, de aproximativ 800 mm largime. Stupii folositi în remorca pavilionara sunt in principal fie de tipul vertical Corp Dadant si magazin, fie stupi orizontali cu 16-18 rame mari sau stupi orizontali Cu 12 rame si Magazin scurt.